Qui sóm

Slava!

El so, d’aquesta paraula ja ens obre un univers sonor que pinta llargues estepes de blancor gèlida, un cel rogent amb estrelles llampegant, el sol, escalfor dels cors i les gents que s’apropen al gran temple per pregar.
 

Slava!

 I la paraula es fa música per arribar fins al fons del daarrer sentit d’aquesta exclamació.
 

Slava!

 Les veus s’han trobat per fondre’s en les harmonies fosques, aspres, inquietants però també valentes que desperten vigor i confiança, tendres... acords que ressonen dins la cúpula daurada amb les Icones vetllant els nostres cants.

СЛАВА! СЛАВА! СЛАВА!!

Daniel Morales

Si haguéssim d’esmentar un primer qualificatiu a la veu de Daniel Morales (baríton-baix), convidríem en el de la seva riquesa harmònica. Els colors que emanen del seu cant, tots estan tocats amb un vellut que els amoroseix.

Llegeix més...

Josep Camós

De Cracòvia li arribaren els primers aires eslaus, Josep Camós i Roquet va estudiar cant a l’Acadèmia superior d’aquesta ciutat amb el professor W.J. Smietana.

Llegeix més...

Anna Bobrik

La versatilitat d’Anna Bobrik (soprano) l’ha dut des del conservatori de Música de Bryansk (Bryansk Oblast, Rússia) on hi va cursar estudis de violí i direcció coral formant part del ensemble vocal de Bryansk

Llegeix més...

Vera Krasnoperova

Vera Krasnoperova (mezzosoprano), nascuda a Mozhga (Rússia) va formar-se a l’ institut musical de la República d’Udmúrtia, seguidament accedeix al Conservatori Superior de Música M.I. Glinka de Niznhi Nóvgorod, assolint la titulació d’intèrpret de cançons populars i professor en l’especialitat de cant.

Llegeix més...

Back to Top